Om mig


Välkommen till Solnäs!


Jag älskar de varierande arbetsuppgifterna som administratör. Att dessutom få vara min egen och kunna avlasta andra som inte tycker det är lika kul känns helt fantastiskt. Har arbetat med administration de senaste 20 åren och bland annat drivit nätbutik.
Av en slump blev jag vid ett tillfälle tillfrågad om jag kunde tänka mig att rycka in och stötta upp ekonomiassistenten på ett företag under en kort period, detta ledde till ett längre samarbete som var mycket lärorikt och gav mycket ny erfarenhet. Jag har även samarbetat med Lernia för ett receptionsuppdrag på ett stort företag i Helsingborg. 

Sedan dess har jag hjälpt nystartade enskilda firmor med tips, råd och bokföring. I dag spenderar jag varje vecka några timmar ideelt på XCamp Friskvårdscenter i Asmundtorp där jag bemannar receptionen, sköter sociala medier, marknadsföring och en massa annat. Detta gör jag eftersom jag tycker att det är helt fantastiskt att någon vågat satsa stort i en så liten by som vår och att bidra känns helt naturligt. Just nu utbildar jag mig till Digital Marknadskoordinator / Social Media Manager, väldigt intressant o lärorikt och ger mig av nya verktyg för att jobba tillsammans med dig på hur du ska synas o marknadsföra dig digitalt.

Det var lite om mig, hör gärna av dig / er och berätta lite om ditt / ert företag och ev behov av avlastning.
Allt gott
Monica